Uthyrd!

Björnenvägen 21, Åre


Björnenvägen 21, 830 13 ÅRE

Stor fin andelslägenhet i Åre, Björnen, Björnenvägen 21.

4 Sovrum. 2 Badrum (båda har dusch). 1 Bastu. 2 TV-rum.

Lägenheten har 4 sovrum:
- 1 sovrum med 2 bäddar(1 våningssäng)
- 1 sovrum med 4 bäddar(2 våningssängar)
- 1 sovrum med en dubbelsäng
- 1 sovrum med en dubbelsäng och en våningssäng
Totalt 12 bäddar.

Lägenheten har ett fullt utrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Stora fönster med fantastisk utsikt över bergen och Åresjön. Vardagsrummet har 2 soffor där hela familjen kan samlas på kvällen för att spela spel, elda i öppna spisen eller titta på TV. På övervåningen finns ett till, mindre, vardagsrum/tv rum. I köket finns ett stort middagsbord med minst 10 stolar. Extrastolar + två barnstolar finns tillgängliga. I nedre badrummet finns en generös bastu med 2 våningar.

Vintern:
--------
Sveriges bästa skidåkning med backar både för barnfamiljen och de som vill åka riktigt tufft. Smidig "Ski-Out" - ta på dig skidorna vid huset och glid ner till björnens barnvänliga skidområde. Därifrån når du snabbt hela systemet. När du vill hem kan du åka du skidor nästan hela vägen fram (man får gå 30-40m kanske) till huset.

Sommaren:
-------------
På sommaren förvandlas Åre till ett natur, friluft och sport-paradis. Det finns cykelbanor för hela familjen, stora som små. Även vandring är populärt här. Det finns många fina vandringsleder för alla åldrar. En utflykt till Tännforsen är spännande för hela familjen eller varför inte ta vandringsleden till den fantastiskt vackra sjön ”Blanktjärn” som är välkänd för sitt isblåa vatten. En regnig dag kan man åka till det fina badet på Holiday club Åre eller ta en mysig fika på Åre-bageriet.

Husinfo

Björnenvägen 21
830 13, Åre

Boyta: 117 m2
Tomt: m2
Byggår: 2007


Ingår
Internet Möblerat Balkong

Öppna Karta
Anmäl intresse