Uthyrd!

Engelbrekts väg 36B, Sollentuna


Engelbrekts väg 36B, 191 62 SOLLENTUNA

Modern villa med trädgård centralt i Sollentuna. Villan ligger i Turebergs fina villakvarter mitt mellan Stinsen och Sollentuna centrum. Passar perfekt både för den stora familjen eller det mindre företaget. Allting - El, värme, vatten, internet & sophämtning ingår i hyran!

10 minuter gång till pendeltågs-stationen och Sollentuna Centrum med många restauranger & butiker. Lokala restauranger, kemtvätt, buss-station m.m. 2-3 minuters gångväg bort. Även nära till Häggvik Affärscentrum med Ica Maxi, CityGross, Elgiganten, Jula m.m.

15 minuter gång ner till vackra Edsviken och Edsbergs slott. Här badar och seglar man på sommaren och åker skridskor på vintern. Eller varför inte besöka stallbacken och Gelateria Edsvikens Piazza för en matbit med utsikt över hela edsviken från höjden.

Stort kök med öppen planlösning som flyter ihop med vardagsrummet. Stora glasdörrar leder därifrån ut till trädgård och uteplats med grill, bord och stolar. Äppelträd och körsbärsträd på tomten. Dusch och toalett på nedervåningen och stort badrum med badkar och bastu på övervåningen. Generöst med förvaringsplatser.

Öppet allrum på övervåningen med dörr ut till en 4m bred enklare balkong. Totalt 4 sovrum. Varje våning 90kvm stor för totalt 180kvm boende.

100mbit fiber-bredband och WLAN finns. Två parkeringsplatser ingår. Uthyres med grundläggande möblering.

Husinfo

Engelbrekts väg 36B
191 62, Sollentuna

Boyta: 180 m2
Tomt: 1036 m2
Byggår: 2010


Ingår
Internet Balkong

Öppna Karta
Anmäl intresse