Bottenplans-lägenhet 45m2 ej tillgänglig

Västerskärsringen 32, Åkersberga


Västerskärsringen 32, 18492 ÅKERSBERGA

Nyrenoverad villa med fantastisk sjöutsikt uthyres i Svinninge, Åkersberga. Ca 100m till badplats med brygga och liten sandstrand. Stor nyasfalterad parkeringsyta vid huset med plats för 4-8 bilar, dessutom finns en stor grusplan med plats för t.ex. båtförvaring.

Nära till bussar: 27 minuter med buss till Danderyds sjukhus och tunnelbana. Ca en timme till Stockholm City med buss eller 35 minuter med bil. 45 minuter med bil till Arlanda. 15 minuter med bil till Arninge handelsplats, Åkersberga Centrum eller Täby Centrum som är nyrenoverat, utbyggt och ett av Stockholms största köpcenter.

Hyr ut möblerad till företag eller familj som är skötsam, djur och rökfri. Driftskostnader som el, vatten, Wifi, sophämtning tillkommer.

Entréplan innehåller generösa sociala ytor med kök, vardagsrum och matsal i öppen planlösning, samt ett sovrum/arbetsrum och badrum. De flesta ytskikt, golv och väggar, är omlagda och målade mellan 2017-2019. Övre plan består av rymligt allrum och tre sovrum varav ett master, samt badrum. Souterräng våningen är ombyggd och renoverad 2017 och planerad med allrum/gillestuga, tvättstuga och vinkällare. Genomgående fräscha ytskikt och kvalitativa materialval.

Nybyggd bastu och relax-del med stora panoramafönster och utsikt över havet. Under terrassen finns ett stort isolerat förråd på ca 37m2.

Husinfo

Västerskärsringen 32
18492, Åkersberga

Boyta: 265 m2
Tomt: 2667 m2
Byggår: 1974


Ingår
Internet Garage Möblerat Balkong

Öppna Karta
Anmäl intresse